Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulmenti Speedi Sleeve

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Noua generație SKF Speedi-Sleeve utilizează un proces de proprietate otel inoxidabil și de fabricație, rezultând o suprafață optimizată counterface sigiliu care minimizează uzura pe ambele mânecă și buza de etanșare.

Materialul proprietate oferă rezistență crescută și excelente proprietăți de ductilitate ale manșonului. Buzunare lubrifiant imperceptibile permite lubrifiantul de ședere pe maneca si, astfel, a preveni funcționare uscată a buzei de etanșare care altfel poate crea o uzură excesivă. Suprafața de contact este rezistent la uzură și prelucrate pentru a minimiza directionalitatea (0-0,05), cu un finisaj de Ra 0,25 la 0,5 um (10 până la 20 μin.). Acest lucru este, de fapt, o suprafață counterface bună decât poate fi adesea realizat pe un arbore.

SKF Speedi-Sleeve are o flanșă amovibil pentru a simplifica instalarea. Flanșa poate fi cel mai adesea lăsate intacte, dar în aplicații unde flanșa să nu interfereze cu alte componente ale sistemului, ar trebui să fie eliminate pentru a nu duce la incalzirea frecare și uzură resturi.Flanșa ar trebui, de asemenea, îndepărtat în aplicațiile în care acesta poate reduce alimentarea cu lubrifiant sigiliul. Acest lucru ar reduce efectul de răcire a lubrifiantului, rezultând la temperaturi ridicate și underlip îmbătrânirea prematură a materialului de etanșare.

Dacă flanșa trebuie să fie eliminate, ar trebui să fie tăiate din diametrul exterior în raza într-o singură locație înainte de instalare. Flanșa poate fi răsucit și a ridicat după instalare și înțeles cu o pereche de clești lungi, nasul și răsucite într-o bobină.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura